Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice
slider slider slider slider slider slider slider slider slider
Pachete ginecologice

La Wellborn cunoaștem că femeile au nevoie de îngrijire medicală specială și personalizată. Noi îți venim în întâmpinare atât cu o echipă de medici profesioniști, dedicați meseriei, cât și cu pachete de sănătate dedicate special ție și nevoilor tale.

Prima Retea Medicala ce are in componenta doua Centre de Fertilitate: Baneasa si Militari

Echipa de specialisti cu experienta vasta in domeniu FIV si laboratoare de embriologie dotate la standarde europene

Cod de conduită pe perioada pandemiei Coronavirus

Pentru protejarea sănătății dumneavoastră dar și a personalului medical am luat măsuri de prevenție și protecție în toate locațiile Wellborn.

Clinica Promed System Târgoviște Ambulatoriu/Laborator de analize/Centru de Imagistica

Clinica Promed System, primul Centru Medical al Retelei Medicale Wellborn, impartaseste experienta de peste 20 de ani!

Wellborn4All Centru de Fertilitate Militari

Wellborn4All, un program special conceput pentru accesibilitate ridicata la tratamentul infertilitatii a tuturor cuplurilor care isi doresc un copil! Numai in Centru de Fertilitate Wellborn Militari!

Bine ai venit la Wellborn!

Suntem o Rețea Medicală formată din spitale, clinici și centre de excelență,un brand Românesc care funcționează de peste 20 de ani.

Respectând toate aceste valori, Rețeaua Medicală Wellborn răspunde nevoilor pacienților săi printr-o echipă de medici ultraspecializați în cele mai importante departamente, prin dotări la standarde europene și prin capacitatea de a trata și de a monitoriza pacientul în condiții optime.

Personalul medical

Suntem în primul rând oameni, cu empatie față de pacienți și cu pasiune pentru profesie.

Dotari la standarde europene

Cele doua spitale ale Retelei Medicale Wellborn dispun de aparatura de ultima generatie, atat salile de interventii cat si cele doua laboratoare de embriologie!

Medici de încredere

Te poți baza pe noi! Încrederea pe care ți-o oferim este esențială pentru noi, legătura medic - pacient fiind cea care ne ghidează permanent acțiunile.

Doua Centre de Fertilitate

Suntem singura Retea Medicala care are in componenta doua Centre de Reproducere Umana Asistata!

figure

Testarea genetică preimplantatorie - PGT

PGT este procesul prin care se analizează din punct de vedere genetic una/mai multe celule ale unui embrion obținut în prealabil prin fertilizare in vitro. Obținerea celulelor pentru testare se face prin biopsie embrionară. Scopul PGT este selectarea embrionilor normali genetic care pot fi ulterior transferați în uter sau păstrați prin crioprezervare.

Mai multe detalii

Wellborn 4 All

Wellborn4All este un concept special de Centru dedicat Reproducerii Umane Asistate gândit special pentru a sprijini cuplurile diagnosticate cu infertilitate, respectând standardele europene de calitate, dar la aceleași costuri ca cele practicate în spitalele de stat.

"Cu ajutorul lor am reușit să-mi îndeplinesc cel mai mare vis: copiii mei. Sunt medici și oameni excepționali și nu am apelat la ajutorul lor doar pentru FIV."  Gabriela M.

citeste mai multe detalii

Wellborn 4 All

Chirurgia ginecologică laparoscopică

Cu o cazuistică ce însumează sute de pacienți, chirurgia ginecologică laparoscopică include intervenții tot mai complexe, soluționate în mod minim invaziv. Se poate interveni laparoscopic în orice patologie oncologică ginecologică, singura limită a laparoscopiei fiind dată de neoplasmul (cancerul) ovarian în stadii avansate.

"Beneficiile sunt extraordinare. M-am operat recent și mi-am reluat activitățile zilnice fără probleme după 2 zile. Mulțumesc echipei medicale Wellborn!" Ramona C.

citeste mai multe detalii

Chirurgia ginecologică laparoscopică

Ultimele stiri/noutati

Wellborn - Spital de fertilitate si medicina materno-fetala

Sarcina femeilor cu diabet zaharat

Sarcina femeilor cu diabet zaharat trebuie urmărită atât de medicul diabetolog, cât și de medic

Factorii de risc în diabetul zaharat tip 2

Diabetul zaharat tip 2 este o boală cronică ce se caracterizează prin creșterea glicemiei peste

Alimentația în endometrioză

Dacă suferiți deja de endometrioză, știți că aceasta este o afecțiune legată de dezvoltarea