Clinica Wellborn Băneasa

Andrologie - Urologie

Departamentul de Urologie-Andrologie oferă servicii medicale de top, specializate în reproducerea umană asistată și tratamentul infertilității, cu un accent deosebit pe infertilitatea masculină. Echipat cu tehnologie de ultimă generație și susținut de o echipă de experți dedicați, departamentul nostru asigură îngrijire medicală la cele mai înalte standarde pentru a ajuta cuplurile să-și realizeze visul de a avea copii.


Servicii Oferite în Departamentul de Urologie-Andrologie

  • Evaluare și diagnostic: Oferim evaluări comprehensive pentru diagnosticarea cauzelor infertilității masculine, utilizând tehnici avansate de analiză a fertilității.
  • Tratamentul infertilității masculine: Planuri de tratament personalizate pentru diverse probleme de infertilitate, incluzând terapii medicamentoase, intervenții chirurgicale și tehnici moderne de reproducere asistată.
  • Reproducere Umană Asistată (FIV): Oferim soluții de fertilizare in vitro (FIV) și alte proceduri avansate de reproducere asistată, colaborând strâns cu departamentul nostru de ginecologie pentru a asigura cele mai bune rezultate.
  • Consultații și suport: Suport emoțional și consultații specializate pentru a ghida pacienții pe parcursul întregului proces de tratament, asigurându-se că beneficiază de cea mai bună îngrijire posibilă.


Avantajele Departamentului de Urologie-Andrologie la Spitalul Wellborn Băneasa

  • Expertiză în Reproducerea Umană Asistată: Specialiștii noștri au o vastă experiență în reproducerea umană asistată și tratamentul infertilității masculine, oferind soluții personalizate și eficiente.
  • Tehnologie avansată: Utilizăm echipamente și tehnici de ultimă generație pentru diagnostic și tratament, asigurând precizie și eficiență maximă.
  • Îngrijire personalizată: Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament adaptat nevoilor sale specifice, garantând o abordare personalizată și empatică.
  • Colaborare interdisciplinară: Colaborăm strâns cu alte departamente din cadrul spitalului pentru a oferi o abordare holistică și integrată a tratamentului infertilității.
Mihai Pavalean Medic Specialist Urologie

Medic colaborator al Retelei Medicale Wellborn

Silviu Andrei Medic primar Urologie

Medic colaborator al Retelei Medicale Wellborn

Stelian Ianiotescu Medic Specialist Urologie

Medic colaborator al Retelei Medicale Wellborn

Consult andrologie 340.00 Lei
Consultatie Urologie 360.00 Lei
Control andrologie 230.00 Lei
Control urologie 240.00 Lei
Ecografie aparat urinar 380.00 Lei
Ecografie testiculara 340.00 Lei