Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Campania "Și tu poți deveni părinte!" continuă

Categorie Articole | Data publicarii: 12-02-2021

La cererea voastră, am prelungit perioada de înscriere la Campania Wellborn "Și tu poți deveni părinte!" Astfel, așteptăm dosarele voastre până la data de 1 martie 2021 (inclusiv), urmând ca tragerea la sorți sp aibă loc în data de 8 martie 2021, la ora 18:00.

Modificările care au fost aduse Regulamentului sunt:


ACT ADIȚIONAL

NR. 1 / DATA 09.02.2021

REGULAMENT TOMBOLĂ "ȘI TU POȚI DEVENI PĂRINTE!"


Organizatorul tombolei “ȘI TU POȚI DEVENI PĂRINTE!”, SC PROMED SYSTEM SRL, Strada Benone Georgescu 12A, Localitatea Târgoviște, Județul Dâmbovița, Cod Unic de Înregistrare 10826701, Număr de ordine în Registrul Comerțului J15/221/15.07.1998, cod IBAN RO72BTRL04801202L45432XX, email office@wellborn.ro, denumită “Organizator”, adoptă prezentul act adițional la Regulamentul Campaniei, în următoarele condiții:

Articolul 2 din Regulament se modifică și va avea următorul conținut:


Tombola este organizată și se desfășoară pe tot teritoriul României, urmând ca procedurile de Fertilizare in Vitro să se efectueze în București, la unitățile medicale ale Organizatorului:
- Spitalul Wellborn Băneasa - Strada Brodina, nr 3, Sector 1, București.
- Spitalul Wellborn Militari - Strada Dezrobirii 27-29, Sector 6, București.

- Perioada de desfășurare a Tombolei este 15 ianuarie 2021 - 15 martie 2022. După data încheierii Tombolei, Organizatorul - nu mai are nicio responsabilitate și nu își mai asumă nicio obligație în legătură cu orice circumstanță care ar putea eventual conduce la concluzia  continuării Tombolei.

Articolul 4.I din Regulament se modifică și va avea următorul conținut:


Participanții care doresc să se înscrie la Tombolă trebuie să depună un dosar care să conțină acte doveditoare că sunt îndeplinite condițiile de eligibilitate așa cum acestea au fost menționate la punctul 3 din prezentul Regulament:
- copie după actul de identitate care să ateste că sunt îndeplinite condițiile de vârsta și că au domiciliul în România;
- adeverință de la medicul specialist în Ginecologie cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată Medical prin care se indică Fertilizare in Vitro. Această adeverință se obține după evaluarea în una din unitățile medicale ale Organizatorului a dosarului medical de către un specialist în infertitilitate;
- adeverință eliberată de ANAF din care să reiasă că veniturile cumulate nu depășesc valoarea de 10.000 lei net / lună;
- alte documente care să ateste încadrarea cuplului în condițiile de eligibilitate ale tombolei
- formularul de înscriere la Tombolă (poate fi descărcat aici).

Perioada de depunere a dosarelor: 15 ianuarie 2021 - 1 martie 2021

Dosarele trebuie să fie complete, acestea pot fi depuse online și ulterior fizic la cele două unități medicale din București ale Organizatorului:
- Spitalul Wellborn Băneasa - Strada Brodina, nr 3, Sector 1, București. Persoane de contact:
Andreea Radu - Mănăilă: email andreea.manaila@wellborn.ro
Janina Radu: email janina.latcan@wellborn.ro
- Spitalul Wellborn Militari - Strada Dezrobirii 27-29, Sector 6, București. Persoană de contact Raluca Solomon: raluca.solomon@wellborn.ro

Articolul 4.II din Regulament se modifică și va avea următorul conținut:

Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți, aceasta va avea loc în data de 8 martie 2021, ora 19:00, și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Organizatorului: www.facebook.com/WellbornRomania

Premiile vor fi acordate câștigătorilor în urma verificării respectării condițiilor de eligibilitate prevăzute în prezentul Regulament.

Dacă, în urma verificării, un câștigător desemnat inițial nu îndeplinește condițiile de eligibilitate prevăzute în prezentul Regulament, se va proceda la o nouă tragere la sorți.

Câștigătorii vor fi contactați telefonic/prin e-mail în termen de cel mult 3 zile lucrătoare de la data extragerii, în vederea confirmării primirii premiului. Dacă unul dintre câștigători renunță la premiu, nu poate prezenta datele de identificare sau nu poate fi contactat prin telefon/e-mail, Organizatorul va efectua o nouă tragere la sorți dintre participanții înscriși în perioada 15 ianuarie 2021 - 1 martie 2021, în termen de 2 zile.

Se consideră imposibilitate de a contacta prin telefon/e-mail situația în care câștigătorul nu comunică un răspuns pozitiv timp de 2 zile de la data primei contactări a Organizatorului.

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru datele inexacte furnizate de către participanți.

În cazul în care un câștigător nu se prezintă, nemotivat, la sediul Organizatorului la prima procedură al cărei termen se va hotărî de comun acord, acesta va pierde dreptul de primire a premiului.

Lista completă a câștigătorilor va fi publicată pe site-ul www.wellborn.ro și pe conturile social media ale Organizatorului: www.facebook.com/WellbornRomania, instagram@spital_wellborn  

Articolul 4.III din Regulament se modifică și va avea următorul conținut:


Procedurile vor fi realizate într-un ritm de 1 procedură / lună, astfel:
6 proceduri vor avea loc la Spitalul Spitalul Wellborn Băneasa - Strada Brodina, nr 3, Sector 1, București. Echipa medicală va fi compusă din:
- Doctor Deliana Predoi, medic primar Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată;
- Doctor Alina Bolintineanu, medic primar Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată;
- Doctor Smaranda Popescu, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată.
6 proceduri vor avea loc la Spitalul Wellborn Militari - Strada Dezrobirii 27-29, Sector 6, București. Echipa medicală va fi compusă din:
- Doctor Carmen Ianiotescu, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată;
- Doctor Viorica Chiriță, medic primar Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată;
- Doctor Irina Matei, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată.


Pentru a se putea demara procedura de stimulare /Fertilizare in Vitro și pentru ca aceasta să nu fie influențată în mod negativ, este necesar ca, în ziua procedurii ambii parteneri să prezinte un test negativ RT-PCR pentru SARS-Cov-2. Costul aferent acestui test este suportat de către cuplu și poate fi efectuat la orice centru de recoltare Covid-19. În cazul în care unul dintre parteneri este depistat pozitiv la infecția cu SARS-Cov-2, procedura FIV va fi amânată, iar reînceperea monitorizărilor și a tratamentului va fi suportat de către cuplu. De asemenea, procedura de Fertilizare in Vitro se va relua doar cu prezentarea unui test negativ RT-PCR pentru SARS-Cov-2 pentru ambii parteneri.

Pentru a nu influența negativ rezultatul, procedura de stimulare /Fertilizare in Vitro va demara atunci când din punct de vedere medical este totul în regulă.

Eventualele intervenții chirurgicale premergătoare procedurii de Fertilizare in Vitro sunt suportate de către Participant.

În cazuri excepționale procedura poate fi amânată și demarată luna următoare.

Cuplurile care vor beneficia de procedurile de Fertilizare in Vitro, trebuie să respecte Regulamentele Interne ale unităților sanitare în care se efectuează procedurile.

Procedurile vor fi realizate în intervalul 15 martie 2021 - 15 martie 2022.


Actul adițional a fost autentificat la Birou Notarial Individual Anca Negulescu, incheiere de autentificare nr 80 / 09.02.2021
Prezentul act adițional al tombolei “Și tu poți deveni părinte!” a intrat în vigoare la data de 9 februarie 2021.