Contract Allianz-Țiriac AsigurăriRețeaua Medicală Wellborn dorește să ofere pacienților săi doar ce este mai bun. De aceea, s-a decis colaborarea cu Allianz, pentru a facilita accesul la serviciile Wellborn București, dar și la Clinica Promed System din Târgoviște.


Cine este Allianz?  


Allianz este cea mai mare companie de asigurări din Germania, prezentă în România prin compania Allianz-Țiriac Asigurări, liderul pieței de asigurări din țara noastră. Societatea de asigurări „Ion Țiriac” a fost înființată în anul 1994, fiind deținută de omul de afaceri Ion Țiriac. Denumirea a fost schimbată în Allianz-Țiriac Asigurări după preluarea  de către grupul german Allianz.  În România, compania oferă la ora actuală o gamă completă de produse și servicii de protecție și planificare financiară, pe toate segmentele de asigurări - auto, bunuri, raspundere, viață, sănătate.


Cum se procedează?


 Tot ce trebuie să faceți este să sunați la numărul de telefon 031.9105 și să vă programați la orice Medic și Specializare pe care o oferă Rețeaua Medicală Wellborn. Odată ajunși la sediul clinicii, veți fi înregistrați în baza de date și veți primi un formular Allianz, care trebuie completat de către medicul la care aveți programare.  Când consultația ajunge la final, trebuie să vă prezentați înapoi la recepție, cu formularul , fișa de prezentare și ecografia (daca este cazul) și să asteptați. Colegii din recepție vor contacta mai departe reprezentanții Allianz și le vor oferi toate detaliile necesare. În funcție de polița fiecărui pacient, serviciile efectuate în cadrul clinicii sunt fie, acoperite de asigurator, fie vor trebui achitate.


Menționăm că este necesar, în cazul în care aveți de efectuat analize sau ecografie, acestea să fie recomandate de medic printr-un consult, pentru a putea fi acoperite de asigurare. Serviciile pot fi efectuate în cadrul aceleiași programări.


Vă așteptăm și vă mulțumim pentru că ați ales Rețeaua Medicală Wellborn!