Fiv cu ovocite donate

Spitalul Wellborn Militari vine în sprijinul pacientelor care suferă de infertilitate cu programul “FIV cu ovocite donate”.


Știm că o femeie se naște cu un număr presetat de ovule, pe parcursul vieții acest număr este în continuă descreștere iar altele nu vor mai fi produse. Astfel, până la vârsta de 30 de ani femeile pierd circa 88% din rezerva de ovule sănătoase. Principalul factor al scăderii rezervei ovariene este îmbătrânirea organismului, însă aceasta mai poate fi influențată de endometrioză, chimioterapie / radioterapie, ovare polichistice.

Atunci când rezerva ovariană nu mai permite realizarea unui tratament de fertilizare in vitro cu ovocite proprii, singura soluție pentru a obține o sarcină este fertilizarea in vitro cu ovocite donate, proaspete sau vitrificate, procurate de la băncile de ovocite care stochează acest material biologic în scop comercial.

Tratamentul FIV cu ovocite donate mai este recomandat și pacientelor care:

  1. S-au născut cu incapacitatea de a avea un răspuns ovarian normal;
  2. Au intrat prematur la menopauză sau care au ajuns la vârsta ce nu le mai permite să conceapă natural;
  3. Sunt purtătoare ale unor boli genetice;
  4. În urma unor proceduri anterioare au descoperit că nu pot să conceapă prin fertilizarea in vitro folosind ovocitele proprii;
  5. Din motive medicale au suferit o intervenție de îndepărtare a ovarelor.


În prezent pe teritoriul României nu există bănci de ovocite, însă Spitalul Wellborn Militari prin colaborarea cu OVOVIT (Ovobank Spania) și OVOGENE poate intermedia importul pachetelor de ovocite vitrificate de la donatoare necunoscute. Ovobank este prima bancă de ovocite din Europa, donatoarele din baza de date sunt femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani care au stare foarte bună de sănătate fizică și psihică, au fost supuse unor examinări riguroase ginecologice, serologice și genetice.

 Ne putem mândri cu rezultate excepționale, care ne plasează în topul clinicilor partenere din România. 81% rată de sarcini obținute cu ovocite donate în cadrul centrului nostru RUA din Militari.


Ce trebuie să știți:


Discuția despre ce înseamnă acest program și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați este contracost și se face împreună cu Dna. Embriolog Senior Ioana Nistor MandacheProgramarea se face prin departamentul RUA al Spitalului Wellborn Militari, Roxana Bușe - 0731.002.895 sau e-mail la office@wellborn.ro


Prețurile de procurare ale ovocitelor sunt cele din lista băncilor partenere. Suntem singurii din țară care nu percepem adaosuri sau taxe. Practic vă veți plăti singură atât ovocitele, cât și valoarea transportului  după cum urmeză:

OVOBANK 

- pachet de 3-4 ovocite = 1650 Euro
- pachet 5 ovocite =  2500 Euro

 -pachet 6-7 ovocite =  2850 Euro

- pachet 8-9 ovocite = 3950 Euro
- transport = 500 Euro

OVOGENE
- 1 ovocit = 430 Euro (minim 6 ovocite)
- transport 400 Euro/pacient (în cazul în care sunt mai multe cupluri).
- Transport singur= 1700 Euro

Întocmire și depunere dosar ANT 610 Euro.
Preț procedură de fertilizare cu ovocite donate = 1795 Euro
Preț procedură de fertilizare cu vouchere prin Programul Creșterii natalității = 120 Euro


Există garanția că voi reuși să am un copil prin acest program?

Din păcate nici noi, nici băncile partenere nu putem garanta succesul dumneavoastră. Ceea ce putem confirma, este că rezultatele noastre de până acum, ne permit să confirmăm că rata de sarcină cu ovocite vitrificate este de 80,77%


Dacă NU am partener și doresc un copil cu spermă de la donator, pot participa la acest program?

DA, bineînțeles că se poate, tot ce trebuie să faceți este să parcurgeți mai multe materiale alături de embriologul nostru.