Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Campanie în luna martie, lună internațională a endometriozei!

Categorie Stiri | Data publicarii: 24-02-2020


"Endometrioza este o afecțiune complexă și greu de înțeles pe deplin atât de către pacienți, cât și de către cadrele medicale. Cel mai important lucru de stiut este ca excizia este singura metodata de tratament care s-a dovedit a fi eficientă in endometrioza. Excizia poate eradica boala, reduce simptomele și îmbunătăți fertilitatea avand si o rata redusă de recurență. Deci, orice persoană diagnosticată sau care este suspectă de endometrioză, ar trebui să se adreseze unui specialist în terapia chirurgicală excizională".

- Dr. Gabriel Mitroi


                                                                    

Endometrioza este una dintre cele mai frecvente boli ginecologice care necesită tratament. Este o cauză importantă a infertilității și are de asemenea, un efect semnificativ asupra calității vieții. Diagnosticul întârziat este o problemă semnificativă pentru femeile cu endometrioză. Grupurile de suport ale pacienților subliniază faptul că adesea profesioniștii din domeniul sănătății nu recunosc importanța simptomelor și nu consideră endometrioza ca fiind o posibilă cauză.


În luna Martie 2020, dr. Gabriel Mitroi, coordonatorul echipei de specialiști a Centrului de Excelență în Diagnosticul și Tratamentul Endometriozei oferă CONSULTAȚII GRATUITE pentru o  pacientele diagnosticate cu endometrioză.

Pe 6 și 20 martie, între orele 08.30 - 12.00, în Wellborn Băneasa.

Pentru mai multe detalii și pentru programări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031.9105 .