Rejuvenare vaginală PRP

Categorie Blog medical | Data publicarii: 31-05-2021


Printr-o procedură de rejuvenare vaginală PRP se obțin o serie de beneficii unice, care cresc sănătatea zonei intime prin îmbunătățirea fluxului de sânge din zona tratată și prin accelerarea producției de colagen. In urma unui astfel de tratament vă veți bucura de o serie de beneficii de ordin estetic, dar și de ordin medical. Iată principalele beneficii oferite de această tehnologie absolut revoluționară:

    - tonifierea perineului;
    - creșterea fluxului sangvin către clitoris;
    - tratarea incontinenței urinare;
    - micșorarea canalului vaginal și îmbunătățirea procesului de lubrifiere naturală.


Terapia PRP (“Platelet Rich Plasma” sau “Plasma bogata in trombocite”) este una din cele mai noi proceduri folosite în medicina și chirurgia estetică pentru revitalizarea țesuturilor. Cunoscută și sub denumirea de “terapia vampir” procedura presupune prelevarea unei mici cantități din sângele pacientei într-o eprubetă specială, care ulterior este prelucrat și centrifugat astfel încât se va obține o plasmă bogată în trombocite. 


Procedura are prețul de 750 lei și poate fi efectuată la Spitalul Wellborn Militari  (Strada Dezrobirii 27-29, Sector 6, București) de către doamna doctor Alina Ion, medic primar obstetrică-ginecologie.


Pentru mai multe detalii o puteți contacta pe colega noastră Corina Anton - 0722.304.189 / corina.anton@wellborn.ro

Programările se pot face la telefon 031.9105 sau online https://www.wellborn.ro/programeaza-te-online