• Programari
  031.9105
 • Luni - Vineri
  7:30am - 20.00pm
 •        
  Social
  Follow US
 • Cauta
  in website

Lacramioara Sandu

Medic Primar Genetica Medicala

Scurta descriere

Medic primar Genetică Medicală
Embriolog clinic acreditat Societatea Europeană de Medicină Reproductivă şi Embriologie (ESHRE)
Cercetător ştiinţific

Dr. Lacramioara Sandu este medic primar de genetica medicala, cercetator stiintific si embriolog clinic in cadrul Centrului de Reproducere Umana Asistata al Clinicii Promed System Bucuresti din februarie 2012.

De la terminarea rezidentiatului in genetica medicala, in anul 2004, a lucrat timp de 4 ani la IOMC “Alfred Rusescu” in cadrul departamentului de Genetica Medicala, cu o activitate de coordonator al laboratorului de genetica si activitati in cadrul unor Subprograme de sanatate si Proiecte CNCSIS si CEEX.

Din anul 2008 pana in februarie 2012 a profesat in cadrul Centrului de Medicina Materno-Fetala Medlife, pe post de embriolog la Departamentul de Reproducere Umana Asistata, din octombrie 2010 coordonand laboratorul de embriologie.

Din februarie 2012 lucreaza  in cadrul Departamentului de Reproducere Umana Asistata al  Clinicii Promed System Bucuresti, an in care devine embriolog clinic acreditat ESHRE.

Este membra a ESHRE (Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie), ESHG (Societatea Europeana de Genetica Umana), AER (Asociatia Embriologilor din Romania) si SRGM (Societatea Romana de Genetica Medicala).