Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Lacramioara Sandu

Medic Primar Genetica Medicala si Embriolog Senior

Scurta descriere

Medic primar Genetică Medicală
Embriolog clinic / senior acreditat Societatea Europeană de Medicină Reproductivă şi Embriologie (ESHRE)
Cercetător ştiinţific

Dr. Lacramioara Sandu este medic primar de genetica medicala, cercetator stiintific si embriolog senior in cadrul Centrului de Reproducere Umana Asistata al Clinicii Promed System Bucuresti din februarie 2012.

De la terminarea rezidentiatului in genetica medicala, in anul 2004, a lucrat timp de 4 ani la IOMC “Alfred Rusescu” in cadrul departamentului de Genetica Medicala, cu o activitate de coordonator al laboratorului de genetica si activitati in cadrul unor Subprograme de sanatate si Proiecte CNCSIS si CEEX.

Din septembrie 2004 pana in  prezent, sustine activitatea ca Cercetator stiintific în cadrul laboratorului de cercetare in pediatrie si obstetrica socială al IOMC ″Alfred Rusescu″.


Din anul 2008 pana in februarie 2012 a profesat in cadrul Centrului de Medicina Materno-Fetala Medlife, pe post de embriolog la Departamentul de Reproducere Umana Asistata, din octombrie 2010 coordonand laboratorul de embriologie.

Din februarie 2012 lucreaza  in cadrul Departamentului de Reproducere Umana Asistata al  Clinicii Promed System Bucuresti, an in care devine embriolog clinic acreditat ESHRE.

În anul 2015, obtine acreditare ESHRE ca embriolog senior.

Este membra a ESHRE (Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie), ESHG (Societatea Europeana de Genetica Umana), AER (Asociatia Embriologilor din Romania) si SRGM (Societatea Romana de Genetica Medicala).