Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice
  • Wellborn - spital de fertilitate si medicina materno-fetala
  • Programari
    031.9105
  • Luni - Vineri
    7:30am - 20.00pm
  • Cauta
    in website

Consultatii gratuite oferite in Centrul de Excelenta in Diagnosticul si Tratamentul Endometriozei Wellborn!

Categorie Stiri | Data publicarii: 05-03-2019

Endometrioza poate afecta în afara organelor genitale interne (uterul, ovarele, trompele uterine) și organele învecinate; astfel, se pot impune rezecții ale vezicii urinare, rezecții ureterale urmate de anastomoze, rezecții ale diverselor structuri ale tubului digestiv. De asemenea, mai ales în cazurile de infertilitate, conservăm sau încercăm să îmbunătățim rata de fertilitate a cuplurilor, prin restabilirea anatomiei pelvine normale precum și a funcției organelor genitale interne.

În lupta împotriva endometriozei, facem echipă cu fiecare dintre pacienții noștri. Pentru că informarea, prevenția, alegerea de a efectua o programare la medicul specialist le aparțin pacientelor noastre, continuând cu implicarea medicilor, asistentelor și echipei auxiliare ca parte dintr-un tratament complet și complex pe care îl oferim în Spitalul Wellborn Băneasa.


In luna Martie 2019, echipa de specialisti a Centrului de Excelenta in Diagnosticul si Tratamentul Endometriozei ofera CONSULTATII GRATUITE pentru o a doua opinie medicala la pacientele diagnosticate cu endometrioza, precum si o REDUCERE DE 3000 RON la interventiile ce impun rezectie intestinala!
Pentru mai multe detalii si pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0785.274.080.